top of page

Гарні новини з Одеси!

Близько 30 років у цьому місті не було гімнастичного залу, який би відповідав потрібним параметрам та стандартам для зайнять спортивною гімнастикою, а Одеса завжди славилась талановитими тренерами та гімнастами, які здобували медалі. Спільним зусиллями, переконаннями та наполегливістю цей великий зал нарешті дістався СПОРТИВНІЙ ГІМНАСТИЦІ, як олімпійському виду спорту, у якому розігрується НАЙБІЛЬША кількість комплектів медалей.

Це крок у відродження нових традицій спортивної гімнастики України і неодмінно наступний олімпійський цикл нас приємно вразить!

Дякую міністерству молоді та спорту, Українській федерації гімнастики та моїй цілеспрямованості та витримці за гімнастичне обладнання, яке вже чекає і буде введене в експлуатацію найближчим часом у одеському гімнастичному залі і незабаром молоді гімнасти та їх тренери зможуть повноцінно тренуватись та показувати результат спочатку на всеукраїнських змаганнях, а потім на міжнародному та світовому рівнях!

Дякую облдержадміністрації міста Одеса та керівникам за сприяння та участь у процесі передачі залу під спортивну гімнастику. Це маленька перемога заради великого майбутнього результату

Тільки в спільній роботі можна досягти високих результатів!

Слава Україні!






0 коментарів

Comments


bottom of page