top of page

Залишилось 25 днів до початку найголовнішої спортивної події - тридцять третіх Олімпійських ігор 2024.

Ці ОІ будуть найважчими, бо всі етапи підготовки у наших спортсменів проходили під тривоги та вибухи. Ця олімпіада знакова і особлива для українського спорту, бо ми всі ці два роки не тільки завойовували медалі і ліцензії для участі у ІО-2024 , а ще вимагали справедливості - недопущення роsіян і білоруsів на міжнародну арену, бо ми не могли і не можемо стояти поряд з тими, хто вбиває нас щодня. Ми титанічними зусиллями досягли значних успіхів і багато представників таки не будуть на ОІ. Зокрема, хочу наголосити, що російські гімнасти виступать не будуть.

Крім того, я пишаюсь всією нашою спортивною спільнотою, бо ми, як ніколи, об'єднались і зробили все для того, щоб українці були на олімпіаді, в роsіяни - ні.

Я пишаюсь нашими гімнастами, бо це не лише достойні спортсмени, а люди, які показали всьому світу міцність характеру, силу духу та принциповість. Наша чоловіча збірна попри війну, важкий економічний, фізичний та емоційний стан українського суспільства в цілому, показала високі результати і впевнена на 100%, що на Олімпійських іграх хлопці утруть всім носа

У мене є прохання до всіх вас!

Підтримуйте наших українських спортсменів, які будуть виступають на ОІ -2024, вболівайте за них, відмічайте у своїх мережах виступи та вітайте з результатами. Підтримка і увага - це важливо і дуже цінно для кожного спортсмена. Підтримуйте наших, підтримуйте Україну!

P.s. Трансляція ОІ-2024 буде на Суспільне Спорт.



0 коментарів

Comments


bottom of page