top of page

Сьогодні для спортивної гімнастики Києва відбулась дуже приємна подія.

 Міністерство молоді та спорту України за ініціативи Федерації спортивної гімнастики України, а саме Stella Zakharova, передало високоякісне спортивне обладнання в ДЮСШ зі спортивної гімнастики, яке базується в ДП «Авангард».

Юні київські гімнасти нарешті отримали обладнання, на якому можна проводити якісні тренування. Мене сьогднішня подія надзвичайно потішила, адже вона стала ще одним доказом того як українці вміють обʼєднуватись. Попри велику війну, яку переживає наша країна, наші діти можуть тренуватись в належних умовах і показували найкращі результати.

Також я мала можливість поспілкуватися з виконувачем обовʼязків директора ДП «Авангард» Костянтином Катаєвим, з яким ми обговорили питання відновлення приміщення залу для спортивної гімнастики. В залі потребує оновлення вентиляційна система та система опалення. Проговорили наступні кроки щодо вирішення цих питань.

Особлива подяка Матвій Бідний та Стеллі Захаровій за те, що процес передачі обладнання пройшов швидко і наші юні спортсмени вже сьогодні мають змогу розкривати свої таланти під кропітким поглядом майстерних тренерів.












0 коментарів

コメント


bottom of page