top of page

Чи можна сподіватись на сприяння Франції у питанні повного усунення росіян і білорусів з Олімпійських ігор? - скоріше ні, ніж так - і це моя особиста думка.

Незважаючи на підписану угоду між Францією і Україною про гарантії безпеки, дієвих кроків та кардинальних рішень до сих пір немає, як і з боку інших країн.

Кількість зброї, надання якої потребує часу, якого у нас немає, фінансова допомога, яку в більшості випадків треба буде колись повернути - це все не припинить війну. Нам не дають те, що ДІЙСНО може зупинити ворога.

Довіряти європейським країнам повністю не можна, бо балачок більше, ніж дій. А все тому, що війна напряму нікого не стосується, крім нас. Я не шукаю зради, але є як є.

Мер Парижу Анн Ідальго неоднократно висловлювала свою підтримку України, але особисто вона без підтримки всього керівництва країни не може просто не пустити росіян на Олімпійські ігри. Сподіваємось, що там дійдуть згоди і росіян не буде на ОІ -2024.

Але поки саме НАМ треба зібрати всі сили і продовжувати далі тиснути і вимагати повного блокування російських представників на світовій спортивній арені. Це буде рішучий крок, який поставить росіян на своє місце і покаже, що вони не володарі світу.

На болотах вважають, що під нейтральним прапором - це ганьба, а ми вважаємо, що допускати вбивць до Олімпійських ігор - це не тільки ганьба, але і порушення головних цінностей олімпійського руху, а це НЕДОПУСТИМО



0 коментарів

Comentarios


bottom of page