top of page

🤝Єдність, взаєморозуміння та згуртованість - це основа успіху.

Хочу ще раз подякувати Made with Bravery та співвласнику бренду Миколі Вдовиченко за подаровану спортивну форму чоловічій та жіночій національній збірній команді зі спортивної гімнастики. Хочу наголосити, що навіть в дуже тяжкі часи війни власники бізнесу знаходять можливості і допомагають нашим спортсменам. Ми отримали від Made with Bravery 43 костюми в які одягли повністю всіх: починаючи від гімнастів, закінчуючи масажистами.

Ви всі добре знаєте, що в Україні війна і основна частина державних коштів йде на оборону і так повинно бути! Тому особисто я і всі причетні до УФГ, ФСГУ та безпосередньо міністерство молоді і спорту шукають спонсорів та інші шляхи забезпечення наших спортсменів усім необхідними.

Українська федерація гімнастики, федерація спортивної гімнастики України виконують великий об'єм роботи результати якої видно вже зараз по кількості медалей, які заробляють наші спортсмени в умовах війни. Нашу роботу не видно, бо її так багато, що немає коли і писати у соцмережах. Окрема подяка Міністерству молоді і спорту за участь у житті федерацій та безпосередньо допомогу національній збірній команді.

Добросовісно робимо свою роботу і впевненого йдемо вперед до ПЕРЕМОГИ!









0 коментарів

Comments


bottom of page